طراحی وب سایت

اخبار طراحی وب سایت

طراحی وب سایت

اخبار طراحی وب سایت

مزار محمد علی کلی قهرمان بوکس جهان + تصاویر


1-1 minutes 3/3/2021


مزار محمد علی کلی قهرمان بوکس جهان + تصاویر

مزار محمد علی کلی قهرمان بوکس جهان + تصاویر

قهرمان بوکس محمد علی که یک قهرمان ملی مذهبی در آمریکا بود در اینجا خاک است.

به گزارش مجله تالاب : محمد علی کلی، قهرمان سابق بوکس جهان هفته گذشته در سن ۷۴ سالگی درگذشت و در زادگاهش شهر لویی‌ویل در ایالت کنتاکی به خاک سپرده شد.

مزار محمد علی کلی قهرمان بوکس جهان + تصاویر

مزار محمد علی کلی

مزار محمد علی کلی قهرمان بوکس جهان + تصاویر

مزار محمد علی کلی

مزار محمد علی کلی قهرمان بوکس جهان + تصاویر

مزار محمد علی کلی

مزار محمد علی کلی قهرمان بوکس جهان + تصاویر

مزار محمد علی کلی قهرمان بوکس جهان + تصاویر

مزار محمد علی کلی

مزار محمد علی کلی قهرمان بوکس جهان + تصاویر

مشرق

10 نمونه از بهترین خودروهای زمستانی و برفی 2021



10 نمونه از بهترین خودروهای زمستانی و برفی 2021

خودروهای مناسب هوای برفی 2021

10 نمونه از بهترین خودرو های برتر سال 2021 مخصوص شرایط آب و هوایی زمستان رابا رتبه و امتیاز بدست آمده به شما معرفی خواهیم کرد. اگر قصد دارید یک خودروی سدان و یا یک SUV «شاسی بلند» برای زمستان بخرید، قطعا به ویژگی‌هایی مانند امنیت یا حرکت مناسب روی یخ، گزینه‌های ویژه کمک راننده در شرایط برفی و یا یک کابین گرم و نرم توجه ویژه خواهید داشت.این خودروها ی 2021 امنیت و اسانی شما را در طول زمستان تأمین می کنند.

بهترین خودرو های برفی ، در حال حاضر می توان گفت اکثر خودرو های استاندارد در بازارهای جهانی از پس سردترین ماه‌های سال در جهان برامده و امنیت و رفاه مردم را رقم می زنند. اما همواره خودروهایی هستند که بیشتر از بقیه مهارت‌های برف‌نوردی را از خود نشان می دهند که دراین پست در سایت تالاب به مرور انها میپردازیم.

به گزارش تالاب هندلینگ خوب و فوق‌العاده در برف، امتیاز بالا برای گزینه‌های امنیتی، اسانی ودر کنار کابینی آسان و مقاوم در برابر سرما از ویژگی هایی است که امتیاز بالایی رابه خودرو های زمستانی تعلق میدهد. با توجه به این شاخص‌ها به انخاب بهترین خودروها برای زمستان 2020 پرداختیم.

10 خودرو مناسب هوای برفی 2021

مزدا CX 2018:

10 نمونه از بهترین خودروهای زمستانی و برفی 2021

قیمت تقریبی: 20,110 دلار، متوسط امتیاز از فاکتورهای زمستانی:8.2 از 10

فولکس‌واگن اطلس 2021

10 نمونه از بهترین خودروهای زمستانی و برفی 2021

قیمت تقریبی: 30,500 دلار، متوسط امتیاز از فاکتورهای زمستانی: 8.7 از 10

جیپ رنگید 2021

10 نمونه از بهترین خودروهای زمستانی و برفی 2021

قیمت تقریبی: 17,995 دلار، متوسط امتیاز از فاکتورهای زمستانی: 8.1 از 10

10 خودرو مناسب هوای برفی 2021

شورلت Equinox 2021

10 نمونه از بهترین خودروهای زمستانی و برفی 2021

قیمت تقریبی: 23,580 دلار، متوسط امتیاز از فاکتورهای زمستانی:8.2 از 10

فورد فیوژن 2021

10 نمونه از بهترین خودروهای زمستانی و برفی 2021

قیمت تقریبی: 22,120 دلار، متوسط امتیاز از فاکتورهای زمستانی: 8.3 از 10

ولوو V90 کراس‌کانتری 2021

10 نمونه از بهترین خودروهای زمستانی و برفی 2021

قیمت تقریبی:49950 دلار، متوسط امتیاز از فاکتورهای زمستانی: 8.7 از 10

تسلا مدل S 2021

10 نمونه از بهترین خودروهای زمستانی و برفی 2021

قیمت تقریبی: 69500دلار، متوسط امتیاز از فاکتورهای زمستانی:9.4 از 10

هوندا CR-V مدل 2021

10 نمونه از بهترین خودروهای زمستانی و برفی 2021

قیمت تقریبی: 24,150 دلار، متوسط امتیاز از فاکتورهای زمستانی:8.2 از 10

آئودی A4 مدل 2021

10 نمونه از بهترین خودروهای زمستانی و برفی 2021

قیمت تقریبی: 36000دلار، متوسط امتیاز از فاکتورهای زمستانی:8.4 از 10

سوبارو اوت‌بک 2021

10 نمونه از بهترین خودروهای زمستانی و برفی 2021

قیمت: 25,895 دلار، متوسط امتیاز از فاکتورهای زمستانی:8.5 از 10

گران ترین لباس های میلیونی جهان (عکس)

گران ترین لباس های میلیونی جهان (عکس)

لباس های از جنس طلا و پارچه های ابریشم که قیمت های میلیونی دارند.

به گزارش تالاب در تمام تاریخ عمر بشریت نوع لباس و پوشش انسان‌ها یکی از موضوعات مهم زمانه‌ی خود بوده است و همواره گروهی طراح و مدیست به عنوان پیشرویان این عرصه فعالیت می‌کرده‌اند.

گران ترین لباس های میلیونی جهان (عکس)

برای تک تک افراد هر جامعه طرح، رنگ، مدل و برند تولید‌کننده یک لباس به اقتضای موقعیت و جایگاه اجتماعی و اقتصادی که دارد نمود می‌یابد.

گران ترین لباس های میلیونی جهان (عکس)

ما در این فهرست قصد داریم شما را با طراحی های منحصر به فرد جهان که به عنوان گرانترین لباس جهان مطرح هستند آشنا کنیم.

گران ترین لباس های میلیونی جهان (عکس)

لباس برند اسواروفسکی که در سال ۲۰۰۶ در آلمان و از برترین کریستال‌های جهان ساخته شد با قیمت ۱۲۷.۰۰۰ هزار دلار در رده نهم این فهرست قرار دارد.

گران ترین لباس های میلیونی جهان (عکس)

طراحی لباس جینزا با استفاده از ۱.۱ کیلو طلای خالص لباسی را با قیمت ۲۴۵.۰۰۰ دلار تولید کرده است.طراحی متفاوت گینزا در ژاپن با ۱۵۰۰۰ سکه طلا در سال ۲۰۰۷ و با مبلغ ۲۶۸.۰۰۰ هزار دلار به خلق این لباس زیبا منجر شده است.

گران ترین لباس های میلیونی جهان (عکس)

به گزارش تالاب وزن این لباس در مجموع بیش از ۱۰ کیلوگرم است.پانکاج پاراخ ثروتمند اهل هند با استفاده از بیش از ۴ کیلو طلا در ۴۵ سالگی تولد خود پیراهنی به قیمت ۲.۵۰۰.۰۰۰ دلار برای خود طراحی کردلباس زیبای عربی طراحی دبی وینگام در لندن کهساخته شده از ۱۴ کیلو طلا و ۲۰۰۰ قطعه الماس سرخ،

گران ترین لباس های میلیونی جهان (عکس)

سفید و سیاه و به قیمت ۱۷.۶۰۰.۰۰۰ دلار است دومین طرح گرانقیمت این فهرست است.شب‌های کوالالامپور به عنوان گرانترین لباس طراحی شده در جهان به حساب می‌آید. این لباس در سال ۲۰۰۹ به نمایش در آمد و طراح آن فیضل عبدلله و قیمت آن ۳۰.۰۰۰.۰۰۰ دلار است.

حرکت زیبای ورزشکار ایرانی زهرا نعمتی

حرکت زیبای ورزشکار ایرانی زهرا نعمتی

نشانه ی دوستی ایرانیان در تصویری از زهرا نعمتی

با ورود پارالمپیک ایران به ریو دوژانیرو در بدو ورود با اهدای شاخه گلی به ماموران پلیس برزیل نشانه ی صلح و دوستی خود را اعلام نمودن. 

حرکت زیبای ورزشکار ایرانی زهرا نعمتی

ترفند هایی درباره سرخ کردن غذا

4-6 minutes 3/3/2021


ترفند هایی درباره سرخ کردن غذا

 به گزارش تالاب قبل از سرخ کردن از افزودن نمک به ماده غذایی بپرهیزید. نمک نقطه دود روغن را پایین می آورد و باعث می‌شود روغن زودتر تخریب شود. همچنین نمک باعث جذب رطوبت به سطح غذا شده که سبب می‌شود موقع اضافه کردن غذا درون ماهیتابه، روغن به بالا پاشیده شود.

اگر لازم باشد، نمک را می‌توان قبل از خوردن اضافه نمود.

قبل از سرخ کردن از افزودن نمک به ماده غذایی بپرهیزید. نمک باعث می‌شود روغن زودتر تخریب شود. همچنین نمک باعث جذب رطوبت به سطح غذا شده که سبب می‌شود موقع اضافه کردن غذا درون ماهیتابه، روغن به بالا پاشیده شود.

قبل از اینکه مواد غذایی را در داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید (به طور مثال حدود ۱۹۰ درجه سانتیگراد).

در این حرارت سریعا در سطح مواد غذایی، لایه محافظی (شبیه یک لایه عایق) تشکیل می‌شود. در این صورت روغن نمی‌تواند از ماده غذایی عبور کند و ماده غذایی فقط با حرارت غیرمستقیم پخته و سرخ می‌شود.

اگر روغن تا این درجه حرارت داغ نشده باشد، قبل از اینکه لایه عایق تشکیل شود، روغن به درون غذا نفوذ می‌کند و باعث می‌شود غذا حالت روغنی (گریسی) پیدا کند و اگر روغن زیادتر از حد داغ شود، باعث می‌شود لایه محافظ قبل از آنکه غذا فرصت پخته شدن داشته باشد، بسوزد.

ترفند هایی درباره سرخ کردن غذا

قبل از سرخ کردن از افزودن نمک به ماده غذایی بپرهیزید

قبل از سرخ کردن از افزودن نمک به ماده غذایی بپرهیزید. نمک نقطه دود روغن را پایین می‌آورد و باعث می‌شود روغن زودتر تخریب شود. همچنین نمک باعث جذب رطوبت به سطح غذا شده که سبب می‌شود موقع اضافه کردن غذا درون ماهیتابه، روغن به بالا پاشیده شود. اگر لازم باشد، نمک را می‌توان قبل از خوردن اضافه نمود.

از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن استفاده نکنید. نمک به کار رفته در غذا باعث تخریب ظروف آلومینیومی شده و سبب نفوذ آلومینیوم به درون روغن می‌شود که مسمومیت زا است. از ظروف آهنی و مسی هم اجتناب کنید، زیرا روند تخریب روغن را تسریع می‌کنند.

سبزیجات فریز شده را در حالت یخ‌زده سرخ کنید تا جذب روغن در آنها به کمترین میزان برسد.

از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می‌شود حرارت روغن پایین بیاید و روغن قبل از تشکیل لایه عایق به داخل غذا نفوذ کند و غذا چرب شود.

همیشه اول روغن را ۸-۷ درجه بیشتر از حرارت سرخ کردن داغ کنید، زیرا اضافه کردن غذا به روغن باعث می‌شود حرارت روغن چند درجه پایین بیاید. توجه داشته باشید که اگر این حرارت از ۸-۷ درجه بیشتر شود، به ساختمان مولکولی روغن آسیب می‌رسد.

روغن مناسب برای سرخ کردن ماهی، روغن کانولا می‌باشد، زیرا نقطه دود بالایی دارد و باعث برشته شدن سطح خارجی ماهی و آبدار ماندن قسمت‌های درونی می‌گردد.

عوامل موثر بر قابلیت دوباره استفاده کردن روغن

۱- مدت استفاده: از آنجایی که روند اکسیداسیون و تخریب روغن با نور و حرارت تسریع می‌گردد، مدت زمانی که روغن در معرض نور، حرارت و اکسیژن است، باید مورد توجه قرار گیرد.

۲- آب: هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می‌شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن در ظرف خودداری کرد، زیرا باعث می‌شود رطوبتی که از غذا به صورت بخار خارج می‌شود به داخل روغن برگردد.

۳- ذرات خارجی: هرچه ناخالصی‌هایی همچون نمک، ذرات غذا، چاشنی‌ها و … بیشتر به روغن وارد شود، روغن سریع‌تر اکسید می‌گردد.

۴- تعداد دفعات استفاده: هرچه روغن بیشتر استفاده شود، سریع‌تر اکسید می‌گردد. تغییرات ایجاد شده در ساختمان مولکولی روغن باعث می‌شود «ویسکوزیته» آن تغییر یابد (مشکل‌تر و به طور غیرروان از ظرف ریخته‌ می‌شود).

۵- مخلوط کردن چند نوع روغن: مخلوط کردن روغن‌ها با هم نقطه دود را پایین می‌آورد.

برای استفاده مجدد از روغن موارد زیر را مدنظر داشته باشید

– به محض اتمام سرخ کردن، حرارت را خاموش کنید.

– اجازه دهید روغن سرد شود.

– به محض سرد شدن روغن آن را تصفیه کنید (از صافی ریز عبور دهید) و در ظرف شیشه‌ای بریزید و در ظرف را محکم ببندید تا از ورود هوا به داخل آن جلوگیری شود. از مخلوط کردن این روغن با روغن تازه خودداری کنید.

– این ظرف را در جای تاریک (ترجیحا در یخچال)، نگهداری نمایید (ممکن است این روغن در یخچال ظاهر ابر مانند پیدا کند که این حالت با خارج کردن آن از یخچال باید برطرف شود).

– بعد از هربار استفاده از این روغن، عملیات بالا را تکرار کنید.

با بروز نشانه‌های زیر روغن را دور بریزید

ایجاد کف در سطح روغن.

تیره شدن روغن.

بوی نامطبوع.

عدم تشکیل حباب روی روغن هنگامی که ماده غذایی را به داخل آن می‌اندازید.

غیرروان بودن روغن (هنگام ریختن آن در ظرف).

نتیجه گیری

کیفیت غذاهای سرخ شده نه تنها به نوع غذا و شرایط سرخ کردن بستگی دارد، بلکه به نوع روغن مورد استفاده جهت سرخ کردن هم وابسته است. انتخاب پایدارترین روغن برای فرآیند سرخ کردن، کمترین تخریب و آسیب را در بردارد و غذایی با کیفیت بالاتر تولید خواهد.